Om oss

 

Velkommen til vår nettbutikk. Vi håper du finner sko som frister deg.

 

Vi er erfarne skofolk som vet hva som kjennetegner høy produktkvalitet. Vi er stolte av vårt opphav fra Vestlandet, og vi har vi stor kunnskap og lang erfaring med sko og butikkdrift. MANI ble etablert i 2010, og er en landsdekkende norskeid skokjede. Vi har 27 butikker, og 180 ansatte. 

I MANI er vi lidenskapelig opptatt av sko og mote, og har et sterkt ønske om å være et friskere alternativ til den tradisjonelle skobutikken. Vi har et spennende miks av kjente merkevarer og egne varer, som du kun finner hos oss. Vi ønsker å sette vårt preg på motebildet, og søker hver sesong etter et rikt utvalg av ulike trender, for å kunne gi deg som kunde et best mulig utvalg. Samt har vi alltid et utvalg av aktuelle sko til ethvert behov.

Alle har forskjellige føtter, og passform er i høy grad individuelt fra person til person. Likevel har vi lært at det er noen fellestrekk i anatomien i nordeuropiske føtter. Derfor har vi sko med forskjellige lester og passform, som imøtekommer de fleste ønsker og krav.

Trygghet i kjøpet er viktig. Vi ønsker at du skal få en god opplevelse når du handler hos oss. Vi har stort fokus på å få varene raskt ut til deg, på en trygg og sikker måte. Du bestemmer om du vil ha varen levert til nærmeste postkontor, eller helt hjem på døren. Som kunde nyter du godt av at du kan bytte skoene du har kjøpt i nettbutikken, i en av våre fysiske butikker - helt kostnadsfritt.

 

Hvorfor kjøpe sko på skomani.no

  • vi er en norsk skokjede og står for trygghet og seriøsitet
  • du handler når det passer deg
  • vi er aktuelle med en høy motegrad
  • vi har bredde og et rikt utvalg til hele familien
  • hos oss får du sko du ikke kan kjøpe andre steder
  • du kan bytte eller returnere kostnadsfritt i våre fysiske butikker i hele landet

 

Vi håper vi innfrir dine ønsker og forventninger, og skulle du ha noen spørsmål svarer vi mer enn gjerne. Kontakt oss på [email protected]

 

Adresse hovedkontor

Larssen Sko AS

Haraldsgaten 126

5501 Haugesund

 

Org.nr: 990 514 828