Varemerke

Aries Ullfilt Tøfler

499 kr
Størrelse
Produktbeskrivelse

Ullfilt-tøfler er perfekte for høst-/vintersesongen. Foten puster, forblir tørr og varm. Det er verdt å ta hensyn til den fleksible og pustende sålen. Dette er en av de bestselgende modellene til SuperFit-merket.

Feste : stropper
Yttermateriale : Ull
Såle : gummi, sklisikker
Fôr : Ull

Superfit – sko, tøfler anbefalt av ortopeder og barneleger
Superfit-sko og tøfler er et pålitelig valg støttet av pålitelige meninger fra barneleger og ortopeder. I 2011 utførte selskapet forskning i Tyskland, Østerrike og Sveits på modellene av barnesko det tilbyr. En gruppe på 342 leger og ortopeder nesten enstemmig – fordi opptil 98 % – bestemte seg for å gi Superfit-sko den høyeste vurderingen på en skala fra god/moderat/dårlig. Dette er den beste anbefalingen for fottøy rettet mot de minste. I disse skoene vil barnet føle seg bra og foreldre vil få tillit til et godt utvalg av sko for småbarn.

Det østerrikske merket Superfit sørger for perfekt og presis montering av barnesko. Hver sko: støvler, sandaler, snøsko, Superfit- tøfler er lette og stabile. De har fleksible såler og er laget av materialer som tilpasser seg barnas føtter. Uansett hvor du tilbringer tid med barnet ditt, på lekeplassen, på tur, i skogen, på fjellet eller i snøen, er Superfit garantert det ideelle valget for barnets føtter.

Spesifikasjoner
Størrelser
20 - 26
Farge
Rosa/korall
Materiale
Gummi
Ull
Varenr.
5660