Personvernerklæring for Larssen Sko AS

Behandlingsansvarlig

Adm. dir. Torfinn Kallevik er på vegne av Larssen Sko AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.  

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder som handler på skomani.no:
Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse. Disse mottas kryptert fra betalingsmodul og sendes kryptert til forsendelses partner.

Nettsiden bruker informasjonskapsler/cookies i forbindelse med handlekurv, innlogging og remarketing.

Tredjeparts samarbeidspartnere kan lagre kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside - anonymisert, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Tredjeparts samarbeidspartnere kan benytte kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker (Google Ads, Facebook, Adstate mm).

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere (Cargonizer for handling av forsendelse, Postnord for frakt, Appex og Sidespeilet Utvikling for utvikling og drift av plattform og systemer. )

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Vår virksomhet er ikke omfattet av kravet om å ha et personvernombud.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

E-post: kundeservice@skomani.no

Larssen Sko AS, PB 344, 5501 Haugesund