Varemerke

Canada Galaxy

Vi er utsolgt i størrelser

Produktbeskrivelse

Galaxy har alle fordelene til Pajar Canadas klassiske Toboggan-boots i nylon, men med litt ekstra trendy utseende i en puffy nylon med strikket logobånd på en 6-tommers nylonoverdel. Overdelen er helt sømforseglet og komfortklassifisert til -30°C for å holde føttene tettsittende hele vinteren med en vegansk nubuckskinnskjerm. Signaturen Pajar Canada Toboggan termisk gummi Traction lug-såle med 1-tommers plattform og 4cm hæl tar deg gjennom isete gater med stil og holder deg sikker hele tiden. Vår førsteklasses komfort-innersåle har en myk ullblanding som er både pustende og antimikrobiell. Den vanntette overdelen er forbehandlet for å avvise vann og flekker.

• Enkel å komme inn Overdimensjonert nylon med borrelås for rask tilpasning • Vanntett øvre sømforseglet og komfortklassifisert til -30°C • Kjelketrekk 2,5cm  plattform og 4 cm hæl • Antimikrobiell støpt innersåle med myk ullblandingslaminering

*Ofte beskriver merkene sine sko som vanntett, men det kun Gore-Tex som faktisk har en garanti på 100% vanntett. Det betyr ikke at andre membraner ikke er vanntette, de har bare ikke samme garantien.

Spesifikasjoner
Størrelser
36 - 41
Farge
Sort
Materiale
Ull
Tekstil
Varenr.
6581