Varemerke

Sort Gore-Tex Sneaker

1 699 kr
Størrelse
Produktbeskrivelse

Flotte sneakers fra merket Legero. Med sine tidløse linjer er skoene spesielt lette og moteriktige. Ideell for hverdagsbruk: Den sporty 2-komponentsålen støtter perfekt gåkomfort takket være sin gjennomtenkte konstruksjon og sikrer dermed maksimal bærekomfort.

Optimal bærekomfort
Hver Legero-sko er, basert på sin bearbeidingsmetode, ekstremt lett, ekstremt fleksibel, perfekt demper hver gang.
Legero sko skjemmer bort føttene dine med komfortable hover og passer perfekt på hver fot takket være formen.

Utmerket klima i fottøy
Hver Legero-sko bruker et pustende overmateriale laget av høykvalitets naturlige råvarer, et stort antall modeller er også utstyrt med en høykvalitets teknisk indre membran Gore-TEX og Gore-TEX XCR. Dette garanterer vanntetthet, permanent luftskifte i fottøyet og dermed optimal klimatisk komfort og fornøyde, dvs. tørre føtter.

Goretex er en tynn teflonmembran som plasseres mellom overmaterialet og fôret. Den er vanntett, pustende og vindtett. Det er ikke et belegg, impregnering eller noen form for toppmateriale eller fôr. De enkelte porene i denne membranen er 20 000 ganger mindre enn en vanndråpe, som ikke går gjennom membranen, og samtidig 700 ganger større enn et molekyl av vanndamp eller svette, som derfor lett passerer gjennom membranen. Fottøy med GORE-TEX®-membran gir pusteevne, optimal isolasjon og permanent vanntetting for alle utendørsaktiviteter. Føttene forblir dermed tørre.

Spesifikasjoner
Størrelser
36 - 42
Farge
Sort
Materiale
Skinn
Syntet
Varenr.
8397