Varemerke

Amaretto Dressko

1 099 kr
Størrelse
Produktbeskrivelse

Innvendig er disse skoene er foret med naturlig skinn, som er preget av ekstrem mykhet og er behagelig å ta på. 
Overdelen av disse herreskoene er laget av behagelig og mykt øko-skinn, som ser estetisk tiltalende og tidløst ut. Denne skomodellen er et praktisk valg for hver dag!
Sålen på disse skoene er laget av innovativt materiale, som gir skoene et sporty og moderne utseende, og samtidig gir komfort i daglig bruk.
Sko med en slitesterk innersåle i øko-skinn. Dette er viktig i uformelle modeller som du tar på og av flere ganger hver dag.

Slip-on sko, er de perfekte for hverdagsbruk - du kan få dem på og av føttene veldig raskt.Komfortabel formell sko fra Rieker. Enkel ensfarget tåstil med bred passform, overdel i mykt skinn og fleksibel såle. 
Innvendig antistress såle.

RIEKER er et familieeid selskap grunnlagt i Sør-Tyskland i 1874. I den første driftsperioden produserte Rieker-selskapet sko til velstående borgere i Nord-Italia. I dag sysselsetter Rieker rundt 20 000 personer fordelt på 3 designenheter, 16 grossister og egne produksjonsanlegg i Øst-Europa, Nord-Afrika og Vietnam. Rieker-merket er høyt verdsatt av kunder og er et av de mest solgte merkene i Europa. RIEKER tilbyr et bredt utvalg av sko dedikert til både kvinner og menn.

Spesifikasjoner
Størrelser
40 - 46
Farge
Brun
Materiale
Skinn
Varenr.
6792