Varemerke

Seneca Bay Leather Oxford

1 199 kr
Størrelse
Produktbeskrivelse

Timberland Seneca Bay Oxford Trainers kommer med en uformell stil slik at du kan føle deg komfortabel ved mer formelle anledninger.  De gir all komfort, pusteevne, god trekkraft og demping som kjennetegner dette merket, også i fjellet. Disse fritidsskoene har en yttersåle i gummi som garanterer et overlegent grep i ethvert terreng. Den støpte EVA-mellomsålen og Ortholite-innersålen er ansvarlige for å favorisere et mykt og polstret trinn, samt kontrollere fuktighet og unngå dannelse av sopp og bakterier.
Overdelen har skinn med sølvgodkjenning av Leather Working Group siden det fremmer bærekraft og omsorg for miljøet og gir stor motstand mot slitasje. Disse urbane skoene har elastiske og tynne lisser, og en lav stokk som gir frihet til ankelen.
Disse skinnskoene for menn har utseendet til en oxford og den myke fotsengen til en joggesko.
I tillegg er den laget med lær fra et garveri vurdert som sølv av Leather Working Group for sine miljøpraksis og er foret med ReBOTL™-stoff spunnet fra resirkulerte plastflasker.


Laget med førsteklasses fullnarvet Better Leather fra et garveri vurdert som sølv av Leather Working Group for sine vann-, energi- og avfallshåndteringspraksis.
Mesh ReBOTL™ stofffôr som inneholder minst 50 % resirkulert plast.
Lett OrthoLite® fotseng for komfort.
Mellomsåle i EVA-blanding med bakkekontakt.
Gummi og bakkekontakt yttersåle i EVA-blandingsskum for demping.

 

Spesifikasjoner
Størrelser
41 - 47
Farge
Brun
Materiale
Skinn
Nubuck
Varenr.
7058